apr 192012
 

Sådan snyder du i Rumble

Måske troede du, at snyd og uærligt spil kun hører Wordfeud til? Du tager ganske fejl – du kan også snyde i Rumble.

Har du spillet Wordfeud, har du sikkert set – og måske endda brugt – nogle af de mange snydesider og snyde-apps, der findes til det spil. Snyd i Rumble er meget simplere.

Det er en udbredt misforståelse, at man ikke kan snyde i Rumble, fordi man kun har to minutter til at lave sine træk. Uret tæller nemlig kun, mens man spiller.

Gør-det-selv snyd

For at snyde din modstander i Rumble behøver du slet ikke installere nogen app. Fremgangsmåden er såre simpel:
[suffusion-widgets id=’3′]

 1. Start Rumble og få din spilleplade vist
 2. Tag et billede af skærmen med iPhone/iPads funktion
 3. Gå ud af Rumble
 4. Åbn folderen med dine billeder – kig på din spilleplade så længe du vil og find alle ordene
 5. Gå tilbage til Rumble og spil de fundne ord i en fart.

  18 Responses to “Sådan snyder du i Rumble”

 1. Man kan ikke tage billede og gå ud sf spillet. Spillet fortsætter og tiden går. Så det duer ikke

  • Det kommer tilsyneladende an på enten typen af enhed, man spiller på, eller på hvilken version af iOS man har.

 2. Du skal afslutte programmet 😉

 3. Hvorfor overhovedet snyde? Er det ikke spild af folks tid? Sjovt som jeg bankede alt og alle. Lige pludselig begyndte nogle folk at slå mig stort til trods for jeg spillede “godt”. Blev mistænksom og gik i App Store for at se, om der fandtes snyde apps og ganske rigtigt. Er begyndt at give op, npr folk har fundet 150 ord på de 2 første runder. Det er ikke menneskeligt, skam jer!!

  • Hvordan kan du se hvor mange ord modstanderen har lavet – det kan jeg ikke på min I-Pad?

  • Det ER menneskeligt muligt, jo. Det kræver øvelse, men jeg er selv en af dem. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst var under 50 ord. Min rekord i én runde er 94 ord og min samlede pointrekord er 6175 – opnået på HELT OG ALDELES ærlig vis.
   Faktisk var jeg ikke klar over, at man overhovedet kan snyde, før jeg i aften blev beskyldt for det. Hmm… Men der findes mange dårlige tabere derude. Desværre – kan jeg forstå – lige så mange snydere. Jeg håber, RUMBLE-folkene får gjort kål på det:-)

 4. Spiller mod en, der aldrig spiller under 50 ord pr. Gang og raskt væk spiller 67 ord. Er der nogen, der spiller så mange? Det er immervæk et ord hvert andet sekund. Spiller selv 1532 pr spil og ca 35 ord i gennemsnit pr runde (600points pr. Gang)…

  • du trænger til noget træning
   jeg ligger i snit på 50-70 ord. har da også magtet 89. Det er muligt uden snyd.

 5. …møder også suspecte spillere ind imellem.. F.eks 600 i hver runde !! Eller haugehaar som spillede to middelmådige runder hvorefter jeg fik en mavepuster i tredie på 3000! Bare lad være med at spille med dem igen . De ødelægger fornøjelsen for dem selv. Man kan undre sig over at dem som laver spillene accepterer at der bliver lavet snydeapps! Der må da være penge i kassen til at lave et modtræk . I øvrigt er det chokerende at se de ord man kunne have fundet ! Ikke mindst mår halvdelen er fyldt med stavefejl eller slet ikke eksisterer . Men når alt er sagt … Det er …. sjovt og underholdende.
  Mvh. Jens

  • Nu er jeg en af dem hvor sådan et spil falder mig naturligt. Jeg snyder ikke og mener heller ikke man kan snyde som sådan. Man skal være hurtig og beregnende. Jeg ligger på mellem 50-85 ord per omgang afhængigt af sværhedsgraden. Lad være med at brokke jer, men øv jer istedet.

   • Helt enig.
    Man kan godt.
    Det er desværre sådan med spil – at når først man ved at der kan snydes – tror man at folk snyder hver gang man taber 🙂

  • Min bedste runde er 6676 og bedste spil er 9059
   – UDEN snyd! Det kan godt lade sig gøre.

 6. Er det overhoved muligt at snyde længere? Jeg ville se om dette kunne lade sig gøre og kan ikke gå ud af spillet, da tiden kører videre uanset hvad? Tror heldigvis de har fixet det hul med tiden i de nyere versioner af spillet så med mindre man er virkelig doven til at opdatere, så burde det ikke kunne lade sig gøre længere.. mener jeg..

 7. Har spillet 96 ord pr gang – uden snyd

 8. Får i gennemsnit 60-65 ord ude nsnyd

 9. Jeg finder oftest 90-115 ord på en runde UDEN SNYD! Er dog blevet beskyldt for snyd 3 gange indenfor den sidste uge og det er ret irriterende, for man kan jo ikke bevise, man ikke snyder.

 10. Forresten er min rekord 125 på en runde, igen UDEN snyd.

  • Har på det senestespillet mod nogle der får over 100 ord i hver runde !! Senest 104 / 117 / 124 ? Ved ikke om det er snyd eller folk bare er blevet super dygtige, ligger selv på 60-75 pr runde og så går det stærkt syntes jeg selv 🙂 Håber ikke at det er snyde app man spiller imod.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)