mar 012012
 

Nordmænd, svenskere og danskere kæmper om at have verdensrekorden for flest point med ét ord i Wordfeud. Vi vil gerne sikre rekorden på danske hænder, og Telmore sponserer gode præmier til de, der kan sætte en verdensrekord med den danske Wordfeud-ordbog.

Hvor det normale Wordfeud er et konkurrencespil, hvor du spiller mod din modspiller, handler rekordforsøgene mere om samspil. Det kræver nøje timing, planlægning og koordinering at lave en Wordfeud-rekord. Du skal bruge to telefoner at spille på – og vi vil anbefale, at I også er to, der spiller sammen om at lave rekorden.

Vi fortsætter med denne konkurrence, selv efter den oprindelige slutdato. Se mere i Vi venter på verdensrekorden.

Præmierne

Præmierne er sponseret af mobilselskabet TELMORE, som gerne vil være med til at sætte fokus på al det fantastiske en smartphone kan. Der er præmie til begge spillere i rekorden.

Præmierne er TELMOREs helt nye og allerstørste mobilpakke med 500 timers tale, 10 GB data, ubegrænset sms/mms hver måned i et helt år til de to, der får verdensrekorden tilbage til Danmark. Se mere om mobilpakken her: https://www.telmore.dk/mobil

Et par tips

Det er ikke let at lave en verdensrekord – men vi har nogle gode råd. Først og fremmest skal du spille på det rigtige af de tilfældige spilleplader. Dernæst skal du finde et godt ord med dyre bogstaver de rigtige steder, og endeligt skal du sørge for at spille det rigtigt. Du kan se mangle flere tips i vores artikel: Sådan laver du en Wordfeud-rekord.

Reglerne

Reglerne er simple:

  • Rekorden skal være lavet med den danske ordbog.
  • Du bestemmer selv hvilket bræt.
  • Du skal på ét ord lave flere point end den højste rekord på både Wordfeud Records Facebook-siden og wordfeudrekorder.dk (i øjeblikket 20.048 point).
  • Ordet skal være et ord, der ikke tidligere er brugt til rekorder (det er med andre ord ikke nok at lave en bedre udførsel af en af de kendte rekorder).
  • Personer relateret til feud.dk og Telmore-medarbejdere kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på siden.TELMORE mobilpakke forudsætter et TELMORE mobilabonnement. Forbrug uden for pakken; 0 øre i opkaldsafgift og 59 øre pr. minut. 4 Mbit/s afhænger af antal brugere, dækning og afstand til mast. 10 GB data i 500 timers mobilpakke.

Når du har lavet rekorden, skal du sende et billede af rekorden – hvor pointantallet og dit brugernavn fremgår – til info(snabel-a)feud.dk.

Vinderen kontaktes via Wordfeud på brugernavnet.

Vi modtager alle rekordforsøg frem til og med fredag den 16. marts 2012. Indkomne rekorder offentliggøres løbende her på siden.

Vil du snyde?

At bruge et snydeprogram til at hjælpe, hvor ens egen fantasi og intelligens ophører, er direkte imod ånden i at have det sjovt med sin smartphone. Udover at fordærve din moral vil snydeapps ikke gøre ret meget for dig i denne konkurrence. De er skrevet til det almindelige spil, hvor du skal finde ord ud fra de bogstaver, du har. Når du skal sætte en verdensrekord, skal du i stedet finde de bogstaver, der gør, at du kan bygge det bedste ord – og dér er du altså på egen hånd.

Hold dig opdateret

Hvis du vil være sikker på at være opdateret om nye verdensrekorder – og andre Wordfeud-nyheder – så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Det er gratis.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)